Varmt välkommen!

Så roligt att ni hittat till min lilla salong. Annso kallas jag ( Ann-Sofie)  och har haft en liten paus ifrån att jobba som frisör på heltid. Under den tiden har jag utbildat mig inom marknadsekonomi och senast jobbat som affärsutvecklare. Jag har dock aldrig släppt yrket helt och nu på senare tid har jag verkligen känt glädjen i yrket igen när allt runt omkring även faller på plats.
Tidigare har jag jobbat på större salong men känner att jag nu dras till att jobba i en lite lugnare och mer harmonisk miljö där stressen är långt borta. På Pintorp Nitton ska ni känna att er tid är viktig och att fokus ligger på er. Ni får gärna komma 10-15 minuter före er tid för att sitta ned, stressa av med en gofika innan bokad tid, annars får du självklart det under din behandling.
Då jag har förmånen att få vara en REDKEN salong och jobba med mitt favoritvarumärke kommer jag hela tiden att genomgå utbildningar. Att utvecklas som frisör och individ är en drivkraft för mig. Jag älskar träffa nya människor då alla har något att lära mig och jag försöker alltid ta med mig något positivt av mötet med andra människor.